Blog

Bitkilerde Sıvı Uygulama

ÜRÜN                          UYGULAMA DÖNEMİ KULLANIM DOZUSU MİKTARI
BAHAR TAHILLARI 1. UYGULAMATOHUMLARIN ISLATILMASI DÖNEMİ1 TON TOHUMA – 400 ml.20 lt. – 40 lt.
BUĞDAY-YULAF-MISIR2.UYGULAMAFİLİZ (İLK ÇİFT YAPRAK ) DÖNEMİ1 DEKARA – 150 ml. – PÜSKÜRTME30 lt.- 60 lt.
ARPA-ÇAVDAR-YONCA VB.3. UYGULAMASAP(BAŞAĞIN)OLUŞUM DÖNEMİ BAŞI1 DEKARA – 200 ml. – PÜSKÜRTME40 lt.- 80 lt.
KIŞ TAHILLARI1. UYGULAMATOHUMLARIN ISLATILMASI DÖNEMİ1 TON TOHUMA – 400 ml.20 lt. – 40 lt.
BUĞDAY-YULAF-MISIR2.UYGULAMAFİLİZ (İLK ÇİFT YAPRAK ) DÖNEMİ1 DEKARA – 150 ml. – PÜSKÜRTME30 lt.- 60 lt.
ARPA-ÇAVDAR- VB.3. UYGULAMAİLKBAHAR BÜYÜME (VEJETASYON) DÖNEMİ BAŞI1 DEKARA – 200 ml. – PÜSKÜRTME40 lt.- 80 lt.
 1. UYGULAMAYUMRUNUN ISLATILMASI DÖNEMİ1 TON YUMRU KÖKE 400 ml.20 lt. – 40 lt.
PATATES-YER FISTIĞI2.UYGULAMATAM FİLİZLENME DÖNEMİ1 DEKARA – 200 ml. – PÜSKÜRTME40 lt.- 80 lt.
 3. UYGULAMAİLK ÇAPALAMADAN HEMEN ÖNCESİ1 DEKARA – 150 ml. – PÜSKÜRTME30 lt.- 60 lt.
 4. UYGULAMAÇİÇEK TOMURCUKLARININ OLUŞUMU DÖNEMİ1 DEKARA – 300 ml. – PÜSKÜRTME60 lt.- 120 lt.
ŞEKER PANCARI1. UYGULAMAÇENEK YAPRAKLARININ OLUŞUMU DÖNEMİ1 DEKARA – 150 ml. – PÜSKÜRTME30 lt.- 60 lt.
HAVUÇ-ŞALGAM-KIRMIZI2.UYGULAMAİLK UYGULAMADAN 20-30 GÜN SONRA1 DEKARA – 250 ml. – PÜSKÜRTME50 lt.- 100 lt.
PANCAR-TURP VB.3. UYGULAMAİKİNCİ UYGULAMADAN 60-70 GÜN SONRA1 DEKARA – 300 ml. – PÜSKÜRTME60 lt.- 120 lt.
PATLICANGİLLER 11. UYGULAMATOHUMLARIN ISLATILMASI DÖNEMİ1 KG TOHUMA 5 ml.50 ml. – 100 ml.
AÇIK ALANDA FİDELEME 2.UYGULAMADİKİM ÖNCESİ VİOLDEKİ ISLATIMASI DÖNEMİ100.000 BİTKİYE 5 lt.250 lt.- 120 lt.
DÖNEMİ İÇİN EKİM METODU3. UYGULAMAFİDELERİN YERLERİNİ DEĞİŞTİRDİKTEN 3-4 GÜN SONRASI1 DEKARA – 300 ml. – PÜSKÜRTME60 lt.- 600 lt.
DOMATES-BİBER-PATLICAN4. UYGULAMAÇİÇEK TOMURCUKLARININ OLUŞUMU DÖNEMİ1 DEKARA – 300 ml. – PÜSKÜRTME60 lt.- 120 lt.
CHERNY-DOMATES VB.5. UYGULAMASON UYGULAMADAN 15 GÜN SONRASI1 DEKARA – 300 ml. – PÜSKÜRTME60 lt.- 120 lt.
PATLICANGİLLER 21. UYGULAMATOHUMLARIN ISLATILMASI DÖNEMİ1 KG TOHUMA 5 ml.50 lt.- 100 lt.
AÇIK HAVADA FİDELEME OLMADAN2.UYGULAMAİLK 3-4 YAPRAK ÇIKMA DÖNEMİ1 DEKARA – 300 ml. – PÜSKÜRTME50 lt.- 150 lt.
TOPRAĞA EKİM METODU DOMATES3. UYGULAMAÇİÇEK TOMURCUKLARININ OLUŞUMU DÖNEMİ1 DEKARA – 500 ml. – PÜSKÜRTME100 lt.- 250 lt.
BİBER-PATLICAN CHERNY – VB.4. UYGULAMASON UYGULAMADAN 15 GÜN SONRASI1 DEKARA – 400 ml. – PÜSKÜRTME80 lt.- 200 lt.
KABAKGİLLER1. UYGULAMATOHUMLARIN ISLATILMASI DÖNEMİ1 KG TOHUMA 5 ml.50 lt.- 100 lt.
KARPUZ-KAVUN-SALATALIK2.UYGULAMA3.YAPRAKLARIN GELİŞİM DÖNEMİ1 DEKARA – 200 ml. – PÜSKÜRTME40 lt.- 80 lt.
KABAK-BAL KABAĞI VB.3. UYGULAMAÇİÇEK TOMURCUKLARININ OLUŞUMU DÖNEMİ1 DEKARA – 200 ml. – PÜSKÜRTME40 lt.- 80 lt.
 4. UYGULAMASON UYGULAMADAN 20 GÜN SONRASI1 DEKARA – 300 ml. – PÜSKÜRTME60 lt.- 120 lt.
LAHANA GRUBU1. UYGULAMATOHUMLARIN ISLATILMASI DÖNEMİ1 KG TOHUMA 5 ml.100 lt.- 150 lt.
BEYAZ-KIRMIZI-KARA-YAPRAK2.UYGULAMADİKİM ÖNCESİ VİOLDEKİ ISLATIMASI DÖNEMİ100.000 BİTKİYE 5 lt.250 lt.- 500 lt.
BRÜKSEL LAHANA-BROKOLİ VB.3. UYGULAMAFİDELER EKİLDİKTEN 10 GÜN SONRASI1 DEKARA – 200 ml. – PÜSKÜRTME80 lt.- 140 lt.
 4. UYGULAMALAHANA KOÇANI OLUŞTUĞU DÖNEM1 DEKARA – 300 ml. – PÜSKÜRTME60 lt.- 120 lt.
MEYVE AĞAÇLARI1. UYGULAMAYAPRAK TOMURCULARIN YAPRAK VERMEDEN ÖNCESİ1000 AĞACA 3-5 lt.-PÜSKÜRTME1200 lt. -3000 lt
ŞEFTALİ-KAYISI-ELMA-KİRAZ-VİŞNE-NEKTARİN2.UYGULAMATOMURCUKLARIN ÇİÇEK AÇMA DÖNEMİ BAŞI1000 AĞACA 3-5 lt.-PÜSKÜRTME800 lt. -3000 lt
NAR-ZEYTİN-İNCİR-KİVİ-ARMUT-BADEM-ERİK3. UYGULAMAÇİÇEK AÇMA BİTİMİNDEN 10 GÜN SONRASI1000 AĞACA 3-5 lt.-PÜSKÜRTME800 lt. -3000 lt
 1. UYGULAMATOHUMLARIN ISLATILMASI DÖNEMİ1 KG TOHUMA 5 ml.125 lt.- 250 lt.
SOĞAN – SARIMSAK2.UYGULAMAEKMEDEN ÖNCE YUMRU KÖKLERİN ISLATILMASI1 TON YUMRUYA 2 lt.400 lt.- 800 lt.
PIRASA VB3. UYGULAMABÜYÜME VEJETASYON DÖNEMİ BAŞI1 DEKARA – 300 ml. – PÜSKÜRTME60 lt.- 120 lt.
 1. UYGULAMABESİ SUYU HAREKET (ASMA AĞLAMA) DÖNEMİ1000 AĞACA 4-5 lt.-PÜSKÜRTME800 lt. -3000 lt
ÜZÜM2.UYGULAMATOMURCUKLANMA VE ÇİÇEK DÖNEMİ1000 AĞACA 2-5 lt.-PÜSKÜRTME400 lt. -2000 lt
 3. UYGULAMAMEYVELERİN BÜYÜME DÖNEMİ1000 AĞACA 3-5 lt.-PÜSKÜRTME600 lt. -3000 lt
 1. UYGULAMAİLKBAHAR BÜYÜME (VEJETASYON) DÖNEMİ BAŞI1 DEKARA – 500 ml. – PÜSKÜRTME100 lt.- 200 lt.
ÇİLEK2.UYGULAMAÇİÇEKLENME DÖNEMİ1 DEKARA – 500 ml. – PÜSKÜRTME100 lt.- 200 lt.
 3. UYGULAMAÇİLEK TOPLAMADAN 5-10 GÜN SONRA1 DEKARA – 500 ml. – PÜSKÜRTME100 lt.- 200 lt.
MEYVE FUNDALIKLARI1. UYGULAMAKÖK SİSTEMİNDEKİ SÜRGÜNLERİN 3 SAAT ISLATILMASI50 ml. FERBANAT10 lt.
FINDIK-CEVİZ-SİİRT-ANTEP FISTIK2.UYGULAMAİLKBAHARDA TOMURCUKLARDAN YAPRAK ÇIKMADAN ÖNCE1 FUNDALIĞA 2 ml. PÜSKÜRTME200 lt.- 400 lt.
FRENK ÜZÜMÜ 3. UYGULAMAÇİÇEK TOMURCUKLARIN AÇMA DÖNEMİ1 FUNDALIĞA 2 ml. PÜSKÜRTME200 lt.- 400 lt.
AHUDUDU VB.4. UYGULAMAÇİÇEK AÇMA BİTİMİNDEN 10 GÜN SONRASI1 FUNDALIĞA 3 ml. PÜSKÜRTME200 lt.- 400 lt.
YEŞİLLİKLER1. UYGULAMATOHUMLARIN ISLATILMASI DÖNEMİ1 KG TOHUMA 5 ml.100 lt.- 200 lt.
MAYDONOZ-DERE OTU -FESLEĞEN2.UYGULAMAİLK ÇİFT YAPRAK FİLİZLENME DÖNEMİ1 DEKARA – 300 ml. – PÜSKÜRTME60 lt.- 120 lt.
KEREVİZ -SAFRAN – MARUL VB.3. UYGULAMA2 UYGULAMADAN 12-14 GÜN SONRA1 DEKARA – 400 ml. – PÜSKÜRTME80 lt.- 160 lt.
MUZ PALMİYELERİ1. UYGULAMAİLKBAHAR BÜYÜME (VEJETASYON) DÖNEMİ BAŞI1 BİTKİYE 10 ml.PÜSKÜRTME1 lt. – 2lt.
 2.UYGULAMABÜYÜME VEJETASYON DÖNEMİNDEN 20 GÜN ARALIKLARLA1 BİTKİYE 10 ml.PÜSKÜRTME1 lt. – 1,5 lt.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

X